Üdvözöljük weboldalunkon!

Vállalkozásunk a Péter Kert Kft. a kertépítés, illetve fenntartás területén tevékenykedik.

Cégünk magasan szakképzett dinamikus és lelkes fiatalokból áll. Szaktudásunk garancia arra, hogy az általunk megépített kert, hosszú évekig a használóinak kikapcsolódást és örömöt fog nyújtani.

A tervezéskor a célunk, hogy a kert szolgáljon mindennapi életünk színteréül, a kert működjön egy kis oázisként, melyben feltöltődhetünk testileg, lelkileg. A tervezésnek és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően megálmodott kertjeink hosszútávon is fenntartható egységet alkotnak, akár egy életen keresztül.

Folyamatosan képezzük magunkat, figyelemmel kísérjük a trendek alakulását, egyensúlyban tartjuk az esztétikai és funkcionális szempontokat, hogy a létrejött élettér harmonikus lehessen.

Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljes körű kivitelezését. Általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolásában, fenntartásában is segítségére vagyunk, hogy évek múltán is könnyen fenntartható, ápolt maradjon a kertje.

Munkáink minőségét megrendelőink elégedettsége tükrözi. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Vállalkozásunk térképen